Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η Κέιτι Πέρι νιώθει πως της έφυγε ένα βάρος με τον χωρισμό!


Η Κέιτι Πέρι νιώθει πως της έφυγε ένα βάρος με τον χωρισμό!

Η σταρ χώρισε τον περασμένο μήνα μετά από μία on/off σχέση και αν καιήταν λυπημένη, τώρα θέλει να προχωρήσει και να διασκεδάσει.






Η Κέιτι Πέρι νιώθει πως της έφυγε ένα βάρος με τον χωρισμό!
Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) νιώθει ότι της έφυγε ένα βάρος από τότε που χώρισε με τονΤζον Μάγιερ (John Mayer). Οι δύο σταρ χώρισαν τον περασμένο μήνα μετά από μία on/off σχέση και αν και εκείνη ήταν λυπημένη γι αυτό, τώρα θέλει να προχωρήσει και να διασκεδάσει.

"Η Κέιτι νιώθει σαν να της έφυγε ένα βάρος" δήλωσε πηγή στο περιοδικό Heat. "Η σχέση ήταν πολύ έντονη. Δεν ένιωθε τόσο ευτυχισμένη προς το τέλος και γι αυτό είχε πάρει και βάρος."
"Η Κέιτι εκτονώθηκε πολλες φορές σε μη υγιεινές διατροφικές συνήθειες και σταμάτησε να δουλεύει με το ίδιο πάθος, προς το τέλος της σχέσης που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Από τότε που χώρισε όμως, την είδαμε πολλές φορές σε φωτογραφίες από και προς το γυμναστήριο και δείχνει χαρούμενη που κάνει κάτι για τον εαυτό της. Πήρε τη ζωή της στα χέρια της και έχει ανανεωθεί" γράφει το περιοδικό.
Μετά το διαζύγιό της με τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) και τον χωρισμό της με τον Τζον είναι ώρα να μεινει λίγο μόνη της και να απολαύσει την ελευθερία της.
πηγη: e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: