Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σάλος με το ταξίδι της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζ στην Κούβα


Σάλος με το ταξίδι της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζ στην Κούβα

Το ζεύγος πέταξε μέχρι την Κουβα για να γιορτάσει την επέτειο του αδιαφορώντας για τις αρνητικές αντιδράσεις που έχεουν προκαλέσει.






Σάλος με το ταξίδι της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζ στην Κούβα
Τα τελευταία χρόνια ο Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) έχει χαλαρώσει τα αυστηρά μέτρα για το εμπάργκο στην Κούβα και σύμφωνα με τους κουστουμάτους κυρίους του Λευκού Οίκου, οι Αμερικάνοι μπορούν να επισκέπτονται τη χώρα του Φιντέλ Κάστρο (Fidel Castro) υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


Δηλαδή να υπάρχει μια ανταλλαγή (αν μπορείς να το πεις έτσι) σε ότι αφορά την κουλτούρα των δύο λαών και θα πρέπει να υπάρχει ένα full time πρόγραμμα με δραστηριότητες μεταξύ των τουριστών και των Κουβανέζων.


Το ταξίδι της Μπιγιονσέ (Beyonce) και τουΤζέι Ζ (Jay Z) στην Κούβα για να γιορτάσουν την Πέμπτη τους επέτειο γάμου με τη βοήθεια της ασφάλειας κολλητού τους Ομπάμα για να μην τους ενοχλήσει κανείς, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ενώ υποτίθεται πως έπρεπε να τηρήσουν τα παραπάνω, απ ότι λέει η μπλόγκερ Fontana, η σύζυγος του ράπερ είχε πει πως θα δειπνήσουν με σημαντικούς εκπροσώπους της κουβανέζικης καλλιτεχνικής ελίτ αλλά οι μόνες που συνάντησαν ήταν η μητέρα της και η πεθερά της.

«Υπάρχουν γυναίκες που κακοποιούνται σε καθημερινή βάση και άνθρωποι που μάχονται για την ελευθερία τους κι αυτοί προκαλούν με την πλήρη αναισθησία τους.»δήλωσαν δικηγόροι της οργάνωσης Cuba Democracy Advocates με έδρα την Ουάσινγκτον. Παρ όλα αυτά το ζεύγος κυκλοφορεί στους δρόμους με την Queen B να βγάζει φωτογραφίες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο άγχος για όλα αυτά και χορεύουν μέχρι το πρωί όπως έγινε και στο θρυλικό κλαμπ Casa de la Musica πριν δυο βραδιές. Money money, money...
Κ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: