Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Τον ειρωνεύτηκα σκόπιμα στη σκηνή»

 

Δείτε τη Madonna να κάνει σχόλια για τον Μπαράκ Ομπάμα

Αστείο χαρακτήρισε με ανακοίνωσή της η Madonna το χαρακτηρισμό «μαύρος μουσουλμάνος» που έκανε σε συναυλία της στο Verizon Center για τον Μπαράκ Ομπάμα

Βίντεο κλιπ που ανέβασαν στο YouTube θαυμαστές της, που παρακολούθησαν τη συναυλία της στο κέντρο της Ουάσινγκτον, δείχνει την 54χρονη τραγουδίστρια να προβαίνει σε πολιτικά σχόλια για την ελευθερία.

«Είναι φανταστικό και απίστευτο να νομίζουμε ότι έχουμε έναν αφροαμερικανό στο Λευκό Οίκο. Έχουμε ένα μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο. Σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα και ο Ομπάμα μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, οπότε στηρίξτε τον», είπε η Madonna.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου, είναι ευρέως γνωστό ότι είναι χριστιανός.

Απαντώντας στο σάλο που προκλήθηκε στα μίντια όταν ανέβηκε το επίμαχο βίντεο στο YouTube, η Μαντόνα εξέδωσε χθες ανακοίνωση, μέσω της εκπροσώπου της, στην οποία τονίζει ότι η αναφορά στη θρησκεία του Ομπάμα ήταν ένα αστείο.

«Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος, παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν; Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα του σε ποιόν προσεύχεται. Δεν με ενδιαφέρει ποια είναι η θρησκεία του Ομπάμα, ούτε πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο στην Αμερική», είπε η Μαντόνα.

Από το 2008 που εξελέγη πρόεδρος ο Ομπάμα πολλοί αντίπαλοί του έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο πρόεδρος είναι μουσουλμάνος αλλά το κρύβει, ενώ υποστηρίζουν και ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

Η Madonna στηρίζει ανοιχτά τον πρόεδρο σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σε πρόσφατη συναυλία της έσκισε το μπλουζάκι της και φάνηκε ότι στη μέση της ήταν γραμμένη η λέξη Ομπάμα.


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: