Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Μέλος των Bee Gees είχε προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τη γυναίκα του!

 

Τα σκοτεινά μυστικά του Robin Gibb βγαίνουν στην επιφάνεια


Ο θάνατος του Robin Gibb, ενός εκ των φημισμένων Bee Gees, την περασμένη άνοιξη, γέμισε με θλίψη τους οπαδούς της ντίσκο. Τώρα, έρχονται στο φως πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι ο Gibb είχε πολλές σκοτεινές πλευρές. 

Ήταν ανέκαθεν γνωστό ότι ο συνθέτης και τραγουδιστής, ήταν μανιώδης χρήστης ναρκωτικών, ενώ είχε ακόρεστο πάθος για τις γυναίκες και του ήταν αδύνατο να μείνει πιστός σε μία σχέση. Αυτά τα δύο στοιχεία σημάδεψαν για πάντα τη ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του FBI, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ο Gibb είχε την πεποίθηση ότι η τότε σύζυγός του, ήθελε να του πάρει την περιουσία. Τυφλωμένος από τη ζήλια και την παράνοια είχε στείλει μήνυμα στους δικηγόρους της, λέγοντας ότι είχε προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει και εκείνους και εκείνη. 

Παρόλο που δεν πραγματοποίησε ποτέ την απειλή του, ο Gibb έφθασε στο σημείο να μπαίνει σαν κλέφτης στο σπίτι της Molly για να αναζητήσει στοιχεία που θα αποδείκνυαν ότι προσπαθούσε να του αποσπάσει χρήματα. 

Ο Gibb είχε παντρευτεί την Molly το 1967, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επεισοδιακή γνωριμία τους. Συνταξίδευαν σε ένα τρένο το οποίο είχε εκτροχιαστεί, σκοτώνοντας 49 επιβάτες. Ο Robin είχε βοηθήσει την Molly να βγει από το τρένο. Ωστόσο, η φήμη που απέκτησε ο Gibb ως μέλος των Bee Gees, έγινε αφορμή για να ζήσουν χωριστά. 

Ο Gibb εγκατέλειψε τη Βρετανία, ακολουθώντας το κύμα των «φορολογικών προσφύγων», αλλά η Molly δεν ήθελε με τίποτα να ξεριζώσει τα παιδιά της από τη χώρα. 

Τελικά, το 1982, το ζευγάρι πήρε ένα από τα πιο επεισοδιακά διαζύγια στην ιστορία της σόουμπιζ. 



newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: