Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Έγκυος η Σακίρα!


Έγκυος η Σακίρα!


Η 35χρονη περφόρμερ ανακοίνωσε πως θα γίνει μαμά σύντομα...





Έγκυος η Σακίρα!
Οι πιο διάσημοι λατίνοι γοφοί θα σταματήσουν για λίγο το λίκνισμα για να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Στον baby boom απόηχο που θέλει όλες τις μεγάλες σταρ να παίρνουν σειρά στην εννιάμηνη «ενδιαφέρουσα», μετά την Αντέλ (Adele) ήρθε η ανακοίνωση της Σακίρα (Shakira) πως περιμένει παιδί. Κι όπως πάει το πράγμα, σε λίγους μήνες θα συγκρίνουμε τα μωρά όλων των σελέμπριτι μαμάδων και δε θα μιλάει κανείς για τις ίδιες.

Η 31χρονη Κολομβιανή η οποία είναι ζευγάρι με τον κατά 10 χρόνια νεότερο της ποδοσφαιριστή της Barcelona, Τζέραρντ Πικέ (Gerard Pique), φώναξε σε όλους το ευχάριστο νέο μέσω του site της γράφοντας:"Όπως όλοι γνωρίζετε ο Τζέραρντ κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι με την αναμονή της άφιξης του πρώτου μας παιδιού! Αυτή την περίοδο αποφασίσαμε να δώσουμε προτεραιότητα σ' αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας και να αναβάλουμε όλες τις προμο δραστηριόητες που είχαμε προγραμματίσει.Μεγάλο φιλί σε όλους. Θα τα πούμε σύντομα!"

Κάτι που σημαίνει πως η τραγουδίστρια δεν θα αντικαταστήσει την Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) στο talent show The Voice ούτε θα εμφανιστεί στο iHeart Radio Music Festival κι ευχαρίστησε το Clear Chanel αλλά και τους θαυμαστές της για την κατανόηση. Καλή λευτεριά miss Hips don't lie.

Δεν υπάρχουν σχόλια: