Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κατερίνα Στικούδη: 'Έχω μάθει να μαγειρεύω!'


Κατερίνα Στικούδη: 'Έχω μάθει να μαγειρεύω!'

Κατερίνα Στικούδη: 'Έχω μάθει να μαγειρεύω!'


Η σέξι τραγουδίστρια, σε συνέντευξη της, μιλάει για την προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, αλλά και για την κριτική που δέχεται στα επαγγελματικά της.
Η Κατερίνα Στικούδη, μιλώντας στο "Εγώ Weekly", ξεκαθάρισε πως, για την ώρα, δε σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου. Για να σκεφτεί σοβαρά κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει στο μυαλό της το να κάνει παιδί. Προς το παρόν, όμως, δεν είναι στα άμεσα σχέδια της.

Δηλώνει γυναίκα παραδοσιακή, αν και η εμφάνιση της ξενίζει. Λέει πως θέλει να περιποιείται τον άντρα της, όταν θα παντρευτεί, ενώ έχει μάθει και να μαγειρεύει. Από την άλλη, κατανοεί πως το ότι έφυγε από το σπίτι σε νεαρή ηλικία, ανεξαρτητοποιήθηκε και έγινε πολύ δυναμική. Παρ' όλ' αυτά, ξέρει πως σε ένα ζευγάρι πρέπει να υπάρχει ισορροπία και όχι ανταγωνισμός.

Όσο για τα επαγγελματικά της και την κριτική που δέχεται, η Κατερίνα απαντά: "Δε βρίσκω το λόγο να απολογείται κανείς για το τι επιλέγει στη ζωή του. Επειδή ο χώρος μας σχετίζεται με τη δημοσιότητα, δεν σημαίνει ότι διαφέρουμε από άλλους ανθρώπους που έχουν τελειώσει, για παράδειγμα, μια πανεπιστημιακή σχολή και ασχολούνται με άλλο επάγγελμα από εκείνο της κατάρτισής τους. Καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του και να ασκεί κριτική. Η εμπάθεια, όμως, είναι κάτι διαφορετικό."

Δεν υπάρχουν σχόλια: