Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Γιώργος Μαργαρίτης - Νατάσα Θεοδωρίδου: Από την κόντρα, στο ντουέτο


Γιώργος Μαργαρίτης - Νατάσα Θεοδωρίδου: Από την κόντρα, στο ντουέτο

Γιώργος Μαργαρίτης - Νατάσα Θεοδωρίδου: Από την κόντρα, στο ντουέτο

]

Όταν λέμε "κόντρα", δεν εννοούμε μια αντιπαράθεση μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, αλλά κάποιες δηλώσεις που έκανε ο λαϊκός τραγουδιστής, σχετικά με το ρεπερτόριο της συναδέλφου του, αλλά και των άλλων σύγχρονων τραγουδιστών.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο fthis.gr, ο Γιώργος Μαργαρίτης ρωτήθηκε πως και δεν έχει συνεργαστεί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μέχρι τώρα. Εκείνος απάντησε: "Δεν έκατσε. Με κάποιους από τους καλλιτέχνες που μου αναφέρεις, θα μπορούσα να συνεργαστώ. Όχι όμως με όλους. Θα συνεργαζόμουν με αυτούς που θα δεχόντουσαν να πουν ωραία τραγούδια και θα έκαναν υποχωρήσεις. Τα τραγούδια που λέω εγώ θέλουν βίωμα για να τραγουδηθούν για αυτό ακόμη κι όταν είμαι σε έναν χώρο .και ακούω, θέλω να ακούω ωραία τραγούδια, είμαι ικανός να φύγω από συνεργασία αν ακούσω κάτι που δεν μου αρέσει."

Με τον όρο "ωραία τραγούδια", ο Γιώργος Μαργαρίτης, μέσα από την ίδια συνέντευξη, είπε ότι εννοεί ένα διαφορετικό άκουσμα και ρυθμό, από τα συνήθη καψουροτράγουδα που γράφονται και ερμηνεύονται σήμερα. Ο ίδιος θα προτιμούσε, καλλιτέχνες σαν τη Νατάσα, να περιλαμβάνουν στους νέους τους δίσκους και τραγούδια με κοινωνικά μηνύματα, από τη στιγμή που τα προβλήματα του λαού στις μέρες μας είναι τόσα πολλά.

Αυτές τις δηλώσεις, η Νατάσα Θεοδωρίδου δε φαίνεται να τις πήρε κατάκαρδα, αφού σε πρόσφατη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στο Άλσος Βεΐκου, ήταν ανάμεσα στο κοινό. Ο τραγουδιστής την είδε και την κάλεσε στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί, δείχνοντας πως ήθελε να λυθεί η όποια παρεξήγηση. Εκείνη, μετά από προτροπή του κοινού, ανέβηκε και το αποτέλεσμα είναι το ακόλουθο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: