Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δ. Βανδή: Το αποκαλυπτικό φόρεμα - απάντηση στην κυτταρίτιδα! (Φωτογραφίες)

 

Με ένα εξόχως αποκαλυπτικό φόρεμα εμφανίστηκε στο Posidonio η τραγουδίστρια, δίνοντας έτσι την πιο αποστομωτική απάντηση σε όσους την "κατηγορούν" για υπερβολική κυτταρίτιδα στο σώμα της... Οι φωτογραφίες με τον Αντύπα και τους Vegas είναι ενδεικτικές της μεγάλης επιτυχίας του σχήματος.

 

Δείτε μερικούς από τους διάσημους που βρέθηκαν στο μαγαζί για να τους απολάυσουν...

Το πρόγραμμα του Posidonio με τον Αντύπα, την Βανδή και τους Vegas έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Αντύπας ξεσηκώνει το κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες του ενώ οι επευφημίες των παρευρισκομένων κυρίως στο άκουσμα των διαχρονικών επιτυχιών του ( «Πωλείται», «Ένα σου σημάδι μόνο», «είμαι στα χάι μου»….) αποτελεί hot spot της κάθε βραδιάς.

Η Δέσποινα Βανδή εντυπωσιάζει και τραγουδά παλιές και νέες επιτυχίες της από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της «άλλαξα».
Οι Vegas με τα κομμάτια τους , το ιδιαίτερο στυλ και το επικοινωνιακό τους χάρισμα προσδίδουν κλαμπίστικη ατμόσφαιρα ενώ η κοινή εμφάνιση Αντύπα-Βανδή με ερμηνείες ντουέτο μεγάλων επιτυχιών συνοδευμένες από σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου στο Background ,καθηλώνει τον κόσμο.
Στο Posidonio διασκέδασε η Κατερίνα Καινούργιου με την παρέα της στην οποία ήταν κι η Σάσα Σταμάτη. Με τα τραγούδια των Αντύπα, Βανδή, Vegas γλέντησε η Βάνα Μπάρμπα. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της έκλεψε τα βλέμματα. Στο Posidonio διασκέδασε κι η Άντζελα Δημητρίου. Η Lady εμφανίστηκε με σοφιστικέ στυλ κι ανέβηκε στην πίστα μετά από πρόσκληση του Αντύπα.
Ο Αντύπας μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο όταν εκείνη τραγουδούσε!
markos-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: