Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Επικείμενος χωρισμός για Τζένιφερ Λόπεζ - Κάσπερ Σμαρτ!


Επικείμενος χωρισμός για Τζένιφερ Λόπεζ - Κάσπερ Σμαρτ!

Αυτή την εποχή οι δυο τους είναι συνεργάζονται και τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα...






Επικείμενος χωρισμός για Τζένιφερ Λόπεζ - Κάσπερ Σμαρτ!
Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) πιστεύει ότι εκείνη και ο καλός της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) δεν έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους...
Η 42χρονη και ο χορευτής της, ξεκίνησαν να βγαίνουν από τότε που εκείνη χώρισε με τον Μαρκ Αντονι πέρυσι το καλοκαίρι.. Αυτή την εποχή οι δυο τους είναι συνεργάζονται και τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα... Η Λόπεζ με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας περιοδεύουν και ο Κάσπερ συμμετέχει φυσικά στη χορογραφία, στην οποία είναι και ο επικεφαλής χορευτής αλλά και καλλιτεχνικός διευθυντής, μετά την τοποθέτησή του εκεί από την Τζεν.
Η σκληρά εργαζόμενη Λόπεζ και μητέρα των 4 ετών Μαξ και Εμ, δεν είναι πολύ ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά του αγαπημένου της ... “Η Τζενιφερ δουλεύει σκληρά και είναι δύσκολο να είσαι σε περιοδεία. Αυτές τις μέρες νιώθει σαν την μπέιμπιστίτερ του Κάσπερ, αφού εκείνος συνεχώς βγαίνει με τους υπόλοιπους χορευτές και διασκεδάζει σε κάθε πόλη που σταματάνε. Δεν νιώθει καθόλου ως σύντροφός του, αλλά ως μαμά του περισσότερο.. Εκείνος διασκεδάζει με τους συνομήλικους χορευτές κι εκείνη τον περιμένει, τον προσέχει, κάνει τη μπέιμπι σίτερ του, και αυτό δεν είναι καθόλου το στυλ της” γράφει το Radar Online. “Ειναι εξαιρετική επαγγελματίας καιδεν της αρέσει αυτό το σκηνικό. Αν συνεχίσει έτσι, ο χωρισμός είναι δεδομένος, δεν πρόκειται να έχουν μέλλον μαζί” καταλήγει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: