Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Διαζύγιο στα 62 για τον Στίβι Γουόντερ


Διαζύγιο στα 62 για τον Στίβι Γουόντερ

Ο θρυλικός καλλιτέχνης αποφάσισε να λήξει το γάμο του με την Κάι Μιλαρντ Μόρις (Kai Millard Morris) λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.






Διαζύγιο στα 62 για τον Στίβι Γουόντερ
Ο Στίβι Γουόντερ (Stevie Wonder) έκανε αίτηση διαζυγίου, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Ο θρυλικός καλλιτέχνης αποφάσισε να λήξει το γάμο του με την Κάι Μιλαρντ Μόρις (Kai Millard Morris) λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων και όπως φαίνεται από τα έγγραφα που δόθηκαν στο δικαστήριο, το ζευγάρι δεν είναι μαζί απο τον Οκτώβρη του 2009.
Ο καλλιτέχνης υπέβαλε τη μήνυση με το πραγματικό του φυσικά όνομα, το οποίο είναιΣτίβλαντ Μόρις και υπέγραψε... βάζοντας δύο δακτυλικά αποτυπώματα. Ο 62χρονος πλέον μουσικός εκπροσωπείται από την Λόρα Γουάσερ (Laura Wasser).
Ο Γουόντερ παντρεύτηκε την στυλίστρια Κάι το 2001, έχουν δύο γιους μαζί, τον Κάιλαντ, 10 ετών, και τον 7χρονο Μάντλα, και όπως φαίνεται έχει ζητήσει κοινή κληδεμονία και έχει συμφωνήσει να πληρώνει τη διατροφή που του αναλογεί.
Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του, μετά την τραγουδίστρια της Motown Σιρίτα Ράιτ (Syreeta Wright) το 1970, με την οποία χώρισε το 1972...

e-go.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: