Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Αναγνωρίζετε την πασίγνωστη τραγουδίστρια;

Η μικρούλα της φωτογραφίας μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη τη δεκαετία του ’70, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι της επεφύλλασσε το μέλλον. Η ζωή της ήταν γεμάτη ανατροπές. Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από την ανωνυμία στη διασημότητα. Δύο γάμοι, δύο παιδιά και πολλά όνειρα που έγιναν πραγματικότητα, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.
Και όμως, το χαμογελαστό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Μια τραγουδίστρια που έχει τη δική της πορεία στο λαϊκό-και όχι μόνο- τραγούδι, που έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες και έχει ερμηνεύσει πολλά και πολύ γνωστά τραγούδια.
Η καριέρα της απογειώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν από την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα. Από τότε οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου εδραιώθηκε στο χώρο του τραγουδιού. Η αγαπημένη κουμπάρα της Ελένης Μενεγάκη, έχει κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Χριστιάννα, που φέτος πέρασε στο Πανεπιστήμιο, και την Αντριάνα. Ο δεύτερος γάμος της με τον Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο έχει αποκτήσει τη δεύτερη κόρη της, την Αντριάνα, έληξε το 2006.
«Ήμουν τεμπέλα στους γάμους μου» είχε δηλώσει στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια. Λατρεύει, όμως, τα παιδιά της και δεν θα έλεγε «όχι» στην απόκτηση ενός τρίτου παιδιού.
«Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συγκινούμαι εύκολα, να κλαίω εύκολα, να λειτουργώ πιο πολύ συναισθηματικά. Από τη μια αυτό δεν είναι κακό. Από την άλλη, όμως, η μεγάλη μου ευαισθησία με κάνει να στενοχωριέμαι και εύκολα» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Νατάσα Θεοδωρίδου. Κι αν η μικρούλα της φωτογραφίας έγινε μία γοητευτική και επιτυχημένη, επαγγελματικά, γυναίκα, φαίνεται πως μέσα της παραμένει ακόμα ένα μικρό παιδί…
enter-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: