Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Το χαριτωμένο αγοράκι είναι σήμερα πασίγνωστος τραγουδιστής…

Το παιδάκι της φωτογραφίας έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, ενώ μοιράζεται την προσωπική του ζωή με μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη χώρα μας. Ωστόσο, την εποχή που απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τους γονείς του, δεν μπορούσε να φανταστεί τίποτα από όσα θα συνέβαιναν στη ζωή του.
Γεννήθηκε στην Κύπρο, αλλά σύντομα ήρθε στην Ελλάδα, όπου έκανε σχεδόν από την αρχή μεγάλη επιτυχία, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Άγγιγμα ψυχής», το οποίο ακουγόταν στους τίτλους αρχής του ομώνυμου σίριαλ του 1998. Πρόκειται για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον οποίο με δυσκολία μπορεί να αναγνωρίσει κανείς στη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία που αλιεύσαμε.
Ο τραγουδιστής γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του, καθώς αποτελεί μία από τις γνωστότερες μορφές του σύγχρονου ελληνικού μουσικού χώρου, έχοντας ερμηνεύσει πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Πολύ τυχερός, όμως, μπορεί να θεωρηθεί και στην προσωπική του ζωή αφού τα τελευταία χρόνια μοιράζεται τη ζωή του με την πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία συχνά οι φήμες λένε ότι επιθυμεί να παντρευτεί και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.
Τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει, άραγε, ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας;
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: