Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Κατηγορούν τη Γκάγκα ότι κάνει τους εφήβους γκέι!


Κατηγορούν τη Γκάγκα ότι κάνει τους εφήβους γκέι!

Μία οργάνωση γονέων στη Φλόριντα αναστατώθηκε με την καινούρια συνεργασία της 25χρονης περφόρμερ...





Κατηγορούν τη Γκάγκα ότι κάνει τους εφήβους γκέι!
Δεν είναι η Ελένη Λουκά. Είναι η Florida Family Association(FFA) που επιτέθηκε (λεκτικά ευτυχώς) στη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) γιατί έχει ένα σατανικό σχέδιο για να παρασέρνει τα νέα παιδιά στο βούρκο της ομοφυλοφιλίας. Όλα ξεκίνησαν από την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του Born this Way Foundation με το Office Depot το οποίο στηρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων κι ετοιμάζουν μία καμπάνια στα σχολεία για να βοηθήσουν τα παιδιά να έχουν αυτοπεποίθηση.
Η συγκεκριμένη εταιρία συνεργάζεται με την 25χρονη τραγουδίστρια για μία καλύτερη, πιο γενναία σχολική χρονιά όπως είπαν χαρακτηριστικά και θα προμηθεύσει την οργάνωση της Γκάγκα με ευχετήριες κάρτες στην τιμή των 20 δολαρίων οι οποίες θα έχουν τα μηνύματα «Να είσαι γενναίος» Να είσαι ο εαυτός σου», Να είσαι ευγενικός», «Να είσαι δεκτικός». Επίσης θα έχουν διαθέσιμα για μαθητές και καθηγητές σε περιορισμένα πακέτα “Kindness Sticks” χαρτάκια ποστ ιτ, στυλό και βραχιόλια με το λόγκο Born this way.

"Το συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου δολαρίων που υπέγραψαν η Γκάγκα με το Office Depot θα επηρεάσει πολλά straight παιδιά να «αγκαλιάσουν» την ομοφυλοφιλία. Χιλιάδες παιδιά που έχουν προσπαθήσει να λύσουν τα θέματα που αφορούν τη σεξουαλκότητα τους θα επηρεαστούν να αποδεχτούν αυτή τη λανθασμένη προπαγάνδα.

Ποιο είναι το γενναίο ή το ευγενικό στο να λες σε χιλιάδες ανήσυχους εφήβους ότι έχουν γεννηθεί μα αυτό τον τρόπο όταν ένα μεγάλο ποσοστό απ αυτούς έχουν πάρει το ετερόφυλο μονοπάτι στη ζωή τους;"
 δήλωσαν ανάμεσα σε άλλα αστεία πράγματα τα μέλη του FFA στο site τους και δεν υπάρχει προς το παρόν καμία απάντηση ούτε από τη Γκάγκα ούτε από το Office Depot.


e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: