Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Gaetanotron: Νέο συγκρότημα από Π. Γαϊτάνο και Καιάδα

Μιά συνεργασία που θα συνδιάζει το Σατανικό ροκ με τους Ορθόδοξους ύμνους της και την απλή αιθέρια μάσκαρα με το έντονο βάψιμο του heavy metal, γεννήθηκε χθές, με την... 
...προσχώρηση του Πέτρου Γαϊτάνου στην οργάνωση του Καιάδα. Στο νέο σχήμα, στου οποίο οι δύο καλλιτέχνες θα συμμετέχουν επί ίσοις όροις και ονομάζεται «Gaetanotron», ο Γαϊτάνος και ο Καιάδας, θα επιχειρήσουν να δώσουν σάρκα και οστά, σε ένα γενικότερο φλερτ Ορθοδοξίας και Σατανιστικού Τραμπουκισμού, που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες.

Πρόκειται για μια προσέγγιση, που ξεκίνησε με την επερώτηση που οδήγησε στην αποκάλυψη του «Γέροντα Παστίτσιου» και συνεχίστηκε με την αγαστή συνεργασία στο θέατρο Χυτήριο, όπου μπινελίκια, βιαιοπραγίες και κατάρες, συνυπήρξαν αρμονικά κάτω από τα ελληνοχριστιανικά λάβαρα. 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι αν και συνήθως η εκκλησία διστάζει να αγκαλιάζει με τέτοιο ενθουσιασμό τις νέες τάσεις, στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, η ταύτιση υπήρξε ακαριαία. Προφανώς γιατί οι εκπρόσωποι της εκκλησίας, βρήκαν στους σκληρούς και βίαιους  χρυσαυγίτες, τον «άλλο εαυτό» που το ράσο δεν τους επιτρέπει να τον αφήσουν να εκδηλωθεί.

Προς το παρόν, οι «Gaetanotron», έχουν προγραμματίσει μια σειρά εμφανίσεων, όπου εκτός από το πρώτο τους single με τίτλο «Εγέρθητος Ύμνος», θα περιλαμβάνονται live κυνήγι αδύναμων μεταναστών και μαχαιρώματα, ενώ στο τέλος θα γίνεται μια συμβολική αναπαράσταση της Σταύρωσης, με τον Γαϊτάνο στο ρόλο του Ιησού και τον Καιάδα στο ρόλο του αναγνώστη της Ελεύθερης Ώρας.

Πηγή: protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: