Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ε. Παπαρίζου: Αποκαλύπτει τα διατροφικά μυστικά της! (Φωτογραφίες)

Όλες οι γυναίκες έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς, που τις κάνουν πραγματικά ξεχωριστές και λαμπερές. Έτσι και οι Ελληνίδες σταρ έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς και τα δικά τους τρικ για να είναι πάντα λαμπερές. Για να το πετύχουν αυτό έχουν τη βοήθεια των ειδικών. Μια dream team από διατροφολόγους, γυμναστές, πλαστικούς χειρουργούς και στιλίστες έχουν επιστρατευτεί για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το περιοδικό "CIao" αποκαλύπτει τα μυστικά της Έλενας Παπαρίζου.

 

Η διατροφή της
Η Έλενα Παπαρίζου έχασε επτά κιλά και απέκτησε ξανά αγαλματένιο κορμί με ζουμερές καμπύλες. Η Έλενα είναι μια γυναίκα με μεσογειακό κορμί και καλλίγραμμες καμπύλες. Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζυγαριά της και πολλές "New York" εξαντλητικές δίαιτες, η Έλενα αποφάσισε να υιοθετήσει ένα σωστό τρόπο διατροφής. Ο χαμός του πατέρα της πριν από δύο χρόνια επηρέασε την Έλενα και τον οργανισμό της, με αποτέλεσμα να της δημιουργηθεί πρόβλημα στο θυρεοειδή της αδένα. Η συνέπεια ήταν να πάρει αρκετά περιττά κιλά και να χρειαστεί να απευθυνθεί σε ενδοκρινολόγο για να της χορηγήσει θεραπευτική αγωγή και να τη συμβουλέψει σε θέματα διατροφής.
Πρόγραμμα γυμναστικής
Όταν η Έλενα ξεκίνησε τη δίαιτα, προσέλαβε ταυτόχρονα και personal trainer για να τη γυμνάσει. Πολύ σύντομα σταμάτησε και προτίμησε να γυμνάζεται μόνη στο σπίτι, κάνοντας καθημερινά 30 λεπτά διάδρομο και ασκήσεις στο πολυμηχάνημα γυμναστικής που αγόρασε.
Μυστικά αδυνατίσματος
Για να αποβάλει τις τοξίνες πίνει ενάμισι λίτρο νερό ημερησίως και τρία ποτήρια πράσινο τσάι. Ελέγχει συχνά το βάρος της και, όταν βλέπει τηι η ζυγαριά της έχει κολλήσει στα ίδια κιλά, προσθέτει πέντε ακόμη λεπτά στο καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της.
Αντί κυτταρίτιδα
Για να αποβάλει την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση από τα πόδια της, η Έλενα χρησιμοποιεί ειδικές κρέμες μαζί με εντατική γυμναστική, ενώ δεν παραλείπει να καταναλώνει και αρκετά ποτήρια πράσινο τσάι.
Στην ντουλάπα ολοταχώς
Η τραγουδίστρια φροντίζει να επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν τα μακριά πόδια της και το μπούστο της. Ένα από τα μυστικά της επί πίστας είναι τα ειδικά καλσόν, τα οποία χρησιμοποιούν οι γυναίκες του θεάματος και παρουσιάζουν τα πόδια αψεγάδιαστα.
markos-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: