Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Τέσσερις μέρες στην ουρά για ένα εισιτήριο για τη συναυλία της Lady Gaga!


Τέσσερις μέρες στην ουρά για ένα εισιτήριο για τη συναυλία της Lady Gaga!


Τέσσερις μέρες στην ουρά για ένα εισιτήριο για τη συναυλία της Lady Gaga!
Η ανατρεπτική και δημοφιλής pop star Lady Gaga αναμένεται να δώσει μια μεγάλη συναυλία τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Rio de Janeiro.
Όλοι οι fan της λοιπόν συγκεντρώθηκαν και μαζεύτηκαν στα εκδοτήρια, περιμένοντας στην ουρά έως και τέσσερις μέρες, εξοπλισμένοι με καρέκλες και πολύ υπομονή, προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για να παρευρεθούν στη συναυλία που θα δώσει!
Η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Σίτιμπανκ Χολ, στη συνοικία Μπάρα ντα Τιζούκα, αλλά οι νέοι είχαν σχηματίσει ουρά ήδη από την Δευτέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 του καναλιού Globo.
Μία από αυτούς, μια νεαρή δασκάλα, η Ζοϊσελέν Ντουάρτε, δήλωσε: «Πήρα ρούχα και μια οδοντόβουρτσα γιατί ήξερα ότι θα έμενα εδώ από την Δευτέρα». Για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια όταν θα άνοιγαν τα γκισέ μια φοιτήτρια, η Λαρίσα Μαμέντ, είχε αναλάβει να συντάξει μια λίστα με όσους βρίσκονταν ήδη μπροστά της στην ουρά: «Υπάρχουν 190 ονόματα, όμως δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα», είπε.
Η Lady Gaga θα δώσει δύο συναυλίες στη Βραζιλία, μία στις 9 Νοεμβρίου στο Ρίο και άλλη μία δύο ημέρες αργότερα στο στάδιο Μορούμπι του Sao Paolo. Για τη συναυλία του Rio διατίθενται 90.000 εισιτήρια σε τιμές που κυμαίνονται από 90 έως 375 δολάρια

tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: