Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ποιου γνωστού τραγουδιστή είναι κόρη η μικρούλα της φωτογραφίας;

 

Είναι ξανθιά, γαλανομάτα και πολύ όμορφη! Το όνομά της είναι Αρυάνα και είναι μόλις 15 μηνών, αλλά έχει ήδη κλέψει την καρδιά του μπαμπά και της μαμάς της!
Η πανέμορφη μικρούλα είναι η μονάκριβη κόρη του Γιώργου Λιανού και της συζύγου της, Ανθής Ανδροτσάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και περνά πολύ χρόνο μαζί της.
«Υπάρχει αμοιβαία αδυναμία, παρότι με τη μαμά της έχουν πολύ δυνατή σχέση. Με ψάχνει μόλις ξυπνήσει και μου χαρίζει διαρκών αγκαλιές, χάδια και φιλιά» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «Παιδί και νέοι γονείς». Όπως λέει ο… χαζομπαμπάς Γιώργος Λιανός, η αγαπημένη τους ώρα της ημέρας είναι το πρωί, την ώρα που εκείνος γυρίζει από το ραδιόφωνο και η μικρή τρέχει να τον υποδεχτεί, φωνάζοντας “μπαμπά”. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει να παίζει και να περνά πολύ χρόνο με την κορούλα του!
Ο Γιώργος Λιανός εμπιστεύθηκε τις φωτογραφίες αυτές της μικρής Αρυάνας στο entertv.gr. Στην πρώτη φωτογραφία η χαριτωμένη μικρούλα χαμογελά, οδηγώντας το αυτοκινητάκι της, ενώ στη δεύτερη ποζάρει μαζί με την μητέρα της, Ανθή Ανδροτσάκη, ντυμένη για το Halloween, καθώς η σύζυγος του τραγουδιστή έχει μεγαλώσει στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: