Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Pete Doherty: "Η Amy κι εγώ ήμασταν εραστές"

 

Ο Pete Doherty αποκάλυψε ότι είχε κρυφό δεσμό με την αείμνηστη Amy Winehouse. 

Όπως αποκάλυψε ο εθισμένος στις ουσίες βρετανός καλλιτέχνης, ακόμα αγαπάει την Winehouse, παρά το γεγονός ότι του φέρθηκε σκληρά στο τέλος της σχέσης τους. 

"Μου είναι δύσκολο να το παραδεχτώ, αλλά είναι αλήθεια. Η Amy κι εγώ ήμασταν εραστές. Την αγαπούσα τότε και την αγαπάω ακόμα", δήλωσε στη MailOnline. 

"Ήταν μικροκαμωμένη και απίστευτα εύθραυστη. Δεν την είδα ποτέ να τρώει όταν ήταν νηφάλια, εκτός από μιλκσέικ", είπε για την βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, η οποία πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τον Ιούλιο του 2011, σε ηλικία 27 ετών. 

Ο Doherty υποστήριξε ότι στο τέλος της σχέσης τους, η Winehouse έγινε επιθετική και σκληρή μαζί του, αλλά ως άνθρωπος "είχε μια τεράστια καρδιά για όλους". 

Ως φόρο τιμής στη μνήμη της πρώην αγαπημένης του, ο Pete Doherty έγραψε ένα τραγούδι, που αναφέρεται στην περίοδο που ήταν τρελά ερωτευμένοι. 

"Έγραψα ένα τραγούδι για την Amy που θα κυκλοφορήσει στο νέο μου άλμπουμ. Έχει τίτλο "Flags From The Old Regime" και είναι πολύ αργό και μελωδικό. Για το βίντεο κλιπ, θα χρησιμοποιήσω προσωπικά αποσπάσματα από τη ζωή μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: