Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστη τραγουδίστρια

 

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1954, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Οι γονείς της ήταν Έλληνες της Αιγύπτου, ενώ το 1960 η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα, λόγω των... πολιτικών γεγονότων που λάμβαναν χώρα στην περιοχή, εκείνη την περίοδο.

Το πραγματικό της όνομα είναι Σεβαστή Αττικιουζέλ και στην εφηβεία της ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο. Αν και όλοι πίστευαν ότι θα ασχολούνταν επαγγελματικά με τον αθλητισμό, τελικά το τραγούδι ήταν εκείνο που την κέρδισε. Ο λόγος για την πασίγνωστη τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της χώρας μας.

Η καριέρα της ξεκινά όταν, μετά από προτροπές φίλων, κάνει μία ακρόαση με το Δήμο Μούτση, ο οποίος αναγνωρίζει το ταλέντο της στο τραγούδι και σύντομα κυκλοφορεί ο πρώτος της δίσκος. Ακολούθησαν και άλλοι δίσκοι και συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς. Η πορεία της είναι αναμφισβήτητη και μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.

Η μικρούλα της φωτογραφίας ποζάρει στα παιδικά της χρόνια με το καλό της φόρεμα και λουλούδια στα μαλλιά. Την παιδική φωτογραφία της αγαπημένης ερμηνεύτριας αλιεύσαμε από την στήλη της Athens Voice, “Back 2 the future”, όπου την είδαμε στην ίδια πόζα της παιδικής της ηλικίας και στην ενήλικη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: