Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Σύννεφα στον παράδεισο;

 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο αρραβωνιαστικός της, Τζέισον Τράουικ, έχουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Magazine, προβλήματα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, το ζευγάρι δεν τα πηγαίνει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, με τον Τζέισον να δυσανασχετεί που εκείνη τον θέλει συνέχεια κοντά της. “Ο έρωτας έχει χαθεί” υποστηρίζει η πηγή του περιοδικού και συμπληρώνει: “Ο Τζέισον την βάζει σε ανοιχτή ακρόαση όταν μιλάνε στο τηλέφωνο και του γκρινιάζει, έτσι ώστε να ακούνε όλοι οι φίλοι του την γκρίνια της” ενώ, στο τέλος, ισχυρίζεται πως “Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν τελικά παντρευτούν΄ (πριν μερικούς μήνες, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν).

Ο εκπρόσωπος της 30χρονης τραγουδίστριας, ωστόσο, αρνείται όλες αυτές τις φήμες δηλώνοντας πως το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο. 

Το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο από τον Δεκέμβριο του 2011 και μαζί μεγαλώνουν τα δυο παιδιά της Σπίαρς, τον 7χρονο Σον Πρέστον και τον 6 ετών Τζέιντεν Τζέιμς, από τον προηγούμενο γάμο της διάσημης τραγουδίστριας με τον Κέβιν Φέντερλαιν.
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: