Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Το χαριτωμένο μωράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστος τραγουδιστής…

Ένα πολύ χαριτωμένο μωρό, που απολάμβανε αμέριμνο τα χάδια και την αγκαλιά της μητέρας του. Ο μικρούλης γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1978 στην Λευκωσία της Κύπρου. Ήταν από μικρός ένα ήσυχο παιδί, που αγαπούσε πολύ τη μουσική. Ο 34χρονος, σήμερα, τραγουδιστής είναι ένας πολύ επιτυχημένος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει και μία ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον οποίο βλέπουμε μικρό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο.
“Ήμουν ο μοναχικός, ο σιωπηλός… Αυτός που μπορεί να τον έψαχνες… Aν δεν τον αναζητούσες, δηλαδή, τον έχανες. Ήμουν αρκετά εσωστρεφής και ντροπαλός και νομίζω ότι διατηρώ αυτά τα χαρακτηριστικά μέχρι και σήμερα” αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Στην συνέντευξη αυτή του Μιχάλη Χατζηγιάννη είδαμε και την φωτογραφία αυτή από την παιδική ηλικία του τραγουδιστή.
Σήμερα, είναι ένας τραγουδιστής που έχει διαγράψει τη δική του πορεία και έχει πλέον το δικό του κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Φέτος, πειραματίζεται κάνοντας κάτι διαφορετικό και δείχνοντας στο κοινό ότι διαθέτει και χιούμορ. Στο πλευρό του Γιάννη Ζουγανέλη και του Σάκη Μπουλά εμφανίζεται φέτος ο Μιχάλης, σε έναν ανατρεπτικό ρόλο. Στην προσωπική του ζωή, είναι εδώ και αρκετά χρόνια ζευγάρι με την Ζέτα Μακρυπούλια. Η σχέση αυτή του προσφέρει ηρεμία, όπως έχει ο ίδιος παραδεχτεί και τον κάνει να αισθάνεται γαλήνη και ευτυχία.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: