Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη «βιτρίνα» και τις δυσκολίες

 

«Ο άλλος βλέπει τα περιοδικά, δεν ξέρει όμως τι μπορεί να περνάει ένας άνθρωπος»

Συνέντευξη στο «ΕΓΩ Weekly» έδωσε η Έλλη Κοκκίνου όπου μίλησε για τον γιο της, τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη αλλά και για τους ανθρώπους που θεωρεί ξεχωριστούς στη ζωή της. 

Όπως εξομολογείται η τραγουδίστρια: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο ευαίσθητη σε όλα τα επίπεδα.. Είμαι υπεύθυνη για έναν άνθρωπο και θέλω να γίνει καλός, ανεξάρτητος και με καλούς τρόπους. Έχω αγωνία να του ανοίξω πολλούς ορίζοντες, για να σπουδάσει και να γίνει ένας έξυπνος άνθρωπος» είπε για τον γιο της Αλέξανδρο. 

Η Έλλη Κοκκίνου είπε ότι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή της είναι η μητέρα της, το παιδί της αλλά και οι φίλοι της . 

Τέλος αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη.

«Δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από αυτό δεν ενοχλείται κανείς. Και αν ενοχλείται, δεν θα έπρεπε να ενοχλείται. Ένας άνθρωπος που έχει ένα δεσμό δεν κάνει κανένα έγκλημα. Δεν κλέβει κανέναν. Προχωράει τη ζωή του σύμφωνα με τις ανάγκες του. Και κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει και τι ζόρια τραβάει. Άσχετα με τη “βιτρίνα” που μπορεί να έχει. Κανείς δεν ξέρει τι έχει στερηθεί κάποιος, τι έχει βαρεθεί, με τι έχει κουραστεί. Ο άλλος βλέπει στα περιοδικά, δεν ξέρει όμως τι μπορεί να περνάει ένας άνθρωπος τη στιγμή που χαμογελάει. Μπορεί να είναι σε μια άψογη ψυχολογική κατάσταση ή σε μια δραματική ψυχολογική κατάσταση. Δεν είναι ποτέ λυμένο τίποτε και για κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: