Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ποια "φρεσκοχωρισμένη" τραγουδίστρια έχει αυτό το... θανατηφόρo κορμί; (Φωτογραφίες)

 

Η γυναίκα δεν είναι απλά πιο όμορφη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της, είναι σαν να απελευθερώθηκε και μετά να... απογειώθηκε! Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μία σέξι φωτογράφιση στο "Hello" και το κυριότερο δε "μάσησε" τα λόγια της για τον "πρώην" της...

 

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, στο περιοδικό “Ηello” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Δείχνατε ιδανικό ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Τι άλλαξε;

"Ιδανικά ζευγάρια δεν υπάρχουν. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα θέματά τους και τα προβλήματά τους. Από εκεί και πέρα τον σημαντικότερο ρόλο παίζει πόσο έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις και να παλέψεις για τη σχέση σουΝιώθετε ότι το προσπαθήσατε όσο έπρεπε;
"Το εξαντλήσαμε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά θα σας πω ότι την κατάλληλη στιγμή πήραμε τη σωστή απόφαση. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή στο γάμο. Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε".
Πως αντιδρούσατε στα δημοσιεύματα που σας ήθελαν πολύ συχνά χωρισμένους;
"Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και διάβασα πάρα πολλά τον τελευταίο χρόνο που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Ήμασταν πολύ καλά όταν βγήκαν οι φήμες για χωρισμό. Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και δεν με ένοιαζε καθόλου τι έλεγαν. Κατόπιν όμως δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αρνητικών δημοσιευμάτων ίσως να έφερε και λίγο γρουσουζιά"
. Γράφτηκε πολλές φορές ότι η αιτία του χωρισμού σας ήταν ένα τρίτο πρόσωπο. Θα θέλατε να δώσετε και εσείς τη δική σας απάντηση σε αυτό;
"Απάντησε ο ίδιος σε αυτό. Ήταν κάτι που τον ενόχλησε πάρα πολύ. Νιώθω ότι όλα αυτά ήταν όσα τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να βγει και να μιλήσει για το χωρισμό μας. Δεν αισθανόταν καλά να αφήσει τέτοιες εντυπώσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Κώστας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ από την πλευρά μου δεν στάθηκα καθόλου σ’ αυτό. Κανένας δημοσιογράφος δεν ξέρει για ποιο λόγο φτάνει ένα ζευγάρι στο χωρισμό και αυτό δε θα πρέπει να αφορά κανέναν. Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει τόσα “μυθιστορήματα” και πολλά άσχημα πράγματα, για κάποια από τα οποία έχω ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να κινηθώ νομικά".
Θα επιστρέφατε σε αυτό τον “τραυματισμένο έρωτα”;
Νομίζω ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει! Όταν βλέπεις μπροστά στου το τέλος δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά. Μπορεί δύο άνθρωποι να λατρεύουν ο ένας τον άλλο, αλλά για κάποιους λόγους να μην μπορούν να είναι μαζί. Δυστυχώς υπάρχει και αυτό στη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: