Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Τα καυτά φιλιά της 'Ελενας

 
paparizou1.jpg
Η Έλενα Παπαρίζου είναι και πάλι ερωτευμένη και δεν φοβάται να το δείξει. Ο Ανδρέας Καψάλης της έχει κλέψει την καρδιά και πλέον είναι σίγουρη ότι είναι ερωτευμένη.




Για του λόγου το αληθές και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται και δείχνουν την Έλενα να ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά με τον καλό της.

Τα ενσταντανέ είναι από την έξοδο της Έλενας με τον Ανδρέα στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα.
paparizou2.jpg



Όπως έγραψε και το star.gr η Έλενα βρέθηκε εκεί μαζί με τον καλό της για μια εμφάνισή της σε γνωστό club. Μετά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η τραγουδίστρια πήγε μαζί με τον σύντροφό της και τον Χρήστο Δάντη να ακούσουν την Πάολα και η Έλενα έδειχνε σε τρελά κέφια.

Δεν δίσταζε να εκφράζει τον έρωτά της στον καλό της, ενώ κι εκείνος ήταν άκρως περιποιητικός. Οι δυο τους είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, που είναι η συγκατοίκηση, αφού η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.
paparizou3.jpg



Μετά τη Θεσσαλονίκη η Έλενα άφησε τον καλό της να ξεκουραστεί και πήρε την κολλητή της Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Λευτέρη Πανταζή για να απολαύσουν τον Γ. Γιαννιά, τον Η. Βρεττό, τη Σάγια και τον Ζαφείρη Μελά.

Μιλώντας μάλιστα στο κεντρικό δελτίο του STAR η Έλενα αποκάλυψε ότι η αναβολή της πρεμιέρας της έγινε για τεχνικούς λόγους και δεν έκρυψε ότι έχει μεγάλη αγωνία για την πρεμιέρα. 
Πηγή: Real Life

Δεν υπάρχουν σχόλια: