Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Η Άννα Βίσση ξανά σε ιαπωνική διαφήμιση [Video]

 

Δύο χρόνια μετά το διαφημιστικό spot με την Άννα Βίσση και το τραγούδι της "Το πολύ πολύ", ο διάσημος καλλιτέχνης...
Naoki Mitsuse δημιούργησε για την ιαπωνική εταιρεία παραγωγής ποτών sake, Tateyama Brewing Company, μία νέα animated τηλεοπτική διαφήμιση με το τραγούδι "Το πολύ πολύ" σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και στίχους του Δημήτρη Πάτσιου!

Στη νέα αυτή τη διαφήμιση πρωταγωνιστεί η Άννα Βίσση, ενώ σε ρόλο-έκπληξη εμφανίζεται και το αγαπημένο σκυλάκι της Άννας, η Βανίλια!

Ο δημιουργός της διαφήμισης, Naoki Mitsuse, μίλησε στο fannatics.gr για την Άννα Βίσση, το concept της νέας διαφημιστικής καμπάνιας, και τον αντίκτυπο της πρώτης διαφήμισης στην Ιαπωνία:

Βλέπουμε αρκετούς "περίεργους" συμμετέχοντες στην διαφήμιση, υπάρχει συγκεκριμένο θέμα ή συμβολισμοί;

"Χώρις να αποκαλύπτω πολλά, οι χαρακτήρες του εστιατορίου στην διαφήμιση είναι παρμένοι απο μια σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία φτιάχτηκε σε συνεργασία με την Tateyama Brewing Co. H ιστορία της σειράς εξελίσσεται γύρω απο τον τρίφθαλμο αόρατο και αδίστακτο διευθυντή μιας εταιρείας. Oι χαρακτήρες στην διαφήμιση απολαμβάνουν ένα έξοχο δείπνο και ψυχαγωγούνται από μία υπέροχη τραγουδίστρια. Το γεγονός οτι το ιαπωνικό sake, το οποίο ταιριάζει άψογα στην ιαπωνική κουζίνα, ταιριάζει εξίσου καλά και στη Δυτική είναι μέρος του νοήματος της διαφήμισης."

Για ποίο λόγο αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε για δεύτερη φορά το τραγούδι της Άννας στη νέα καμπάνια; Ποιός ήταν ο αντίκτυπος της πρώτης διαφήμισης, τόσο στα media, όσο και στον κόσμο;

"Ο λόγος που διαλέξαμε να κάνουμε μια δεύτερη εκδοχή του "Το Πολύ Πολύ" της Άννας ήταν απλά λόγω της μεγάλης επιτυχίας του πρώτου διαφημιστικού. Πιστεύω πως η μουσική της Άννας ακουγέται το ίδιο φρέσκια και εξωτική όσο και γνωριμή στο ιαπωνικό αυτί."

Γνωρίζατε ότι η Άννα έχει ένα άσπρο Μαλτεζάκι σαν αυτό της διαφήμισης;

"Ναι, γνωρίζα πως η Άννα έχει ένα πολύ ιδιαίτερο Μαλτεζάκι που λέγεται Βανίλια. Η έμπνευση για το σκυλάκι στο κινούμενο σχέδιο μου ήρθε από έναν αδέσποτο σκύλο που είχα δεί στον σταθμό τρένου της Νάπολης, που μου θύμισε τη Βανίλια."

Θα θέλαμε ένα σχόλιο σας για την διαφήμιση ή κάποιο μήνυμα για την Άννα.

"Ήταν πραγματικά μεγάλη μου ευχαριστήση και μεγάλο προνόμιο που μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω ένα κινούμενο σχέδιο με την μουσική της Άννας ξανά. Χαίρομαι όταν σκέφτομαι πως το "Το Πολύ Πολύ" θα ξανακάνει την εμφάνιση του στην ιαπωνική τηλεόραση σαν μία έκρηξη φρεσκάδας στη χαώδη θαλάσσα των ιαπωνικών προγραμμάτων."



Δείτε την πρώτη διαφήμιση του Naoki Mitsuse με το τραγούδι "Το πολύ πολύ"

fannatics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: