Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

"Εθισμένη στις αμφεταμίνες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς"

 

Μεγάλες φουρτούνες για την πριγκίπισσα της ποπ, η οποία ετοιμάζεται να δει όλα τα άπλυτά της στη φόρα...

Ο πρώην μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), Σαμ Λούφτι (Sam Lufti) της έκανε μήνυση κατηγορώντας τη για αθέτηση συμβολαίου και η δίκη που ξεκίνησε χθες, Πέμπτη, προμηνύεται… εκρηκτική.

Την πρώτη κιόλας μέρα, η Λούφτι κατηγόρησε την 30χρονη σταρ για κατάχρηση αμφεταμινών τονίζοντας τον εθισμό της στις ουσίες.

Σύμφωνα με τον πρώην μάνατζέρ της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξύρισε το κεφάλι της, για να μην βρει η αστυνομία ίχνη ναρκωτικών στα μαλλιά της.

"Της άρεσε να χρησιμοποιεί αμφεταμίνες. Σχεδόν όλα πήγαν στραβά εξαιτίας των ουσιών", υποστήριξε ο πρώην μάνατζερ φτάνοντας και στην ολοκληρωτική κατάρρευση της Μπρίτνεϊ το 2007.

Σε μια στιγμή "τρέλας", η Σπίαρς ξύρισε το κεφάλι της δημοσίως, πράξη που, σύμφωνα με τον Λούφτι, έγινε γιατί η τραγουδίστρια φοβόταν ότι σε περίπτωση ελέγχου για ναρκωτικά οι αρχές θα εντόπιζαν κατάλοιπα του ναρκωτικού και κατ' επέκταση θα της στερούσαν την κηδεμονία των παιδιών της.

Ο δικηγόρος του Λούφτι, Τζόζεφ Σλίμερ (Joseph Schleimer) υποστήριξε ότι ο πελάτης του έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την Μπρίτνεϊ με το πρόβλημά της χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: