Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Αναγνωρίζετε το πανέμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια…

 

Ήταν ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, το οποίο λάτρευε από μικρό τη μουσική. Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1974 και μεγάλωσε… μέσα στη μουσική, καθώς και ο παππούς της ασχολούνταν στο παρελθόν με τη μουσική, ενώ και η ίδια γρατζουνούσε από δύο χρονών την κιθάρα του παππού της. Η μουσική είναι, κυριολεκτικά, στο αίμα της, καθώς τραγουδούσε από μικρό παιδί όποιο τραγούδι έπεφτε στην αντίληψή της.
Ο λόγος για την Ραλλία Χρηστίδου, η οποία ανέβασε αυτή την παιδική της φωτογραφία. Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε από επτά ετών μαθήματα κιθάρας και μάλιστα επειδή ήταν πολύ μικροσκοπική υπήρχε πρόβλημα, καθώς δεν μπορούσαν να βρουν κιθάρα στα μέτρα της. Δύο χρόνια αργότερα, η μικρή Ραλλία πήρε μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού που διοργάνωνε η εκπομπή «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά. Το «Τραγούδι του καλοκαιριού», με το οποίο έλαβε μέρος, κέρδισε το πρώτο βραβείο σύνθεσης.
Το ευρύ κοινό γνώρισε την Ραλλία, ως ενήλικη, αρκετά χρόνια αργότερα, από τη συμμετοχή της στο Fame Story, όπου και ξεχώρισε… Η συνέχεια γνωστή: τραγούδια που κέρδισαν το κοινό, συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες και μια πορεία αξιοζήλευτη.  Το κοριτσάκι της φωτογραφία πέτυχε όλα του τα όνειρα και τώρα πια απολαμβάνει όσα έχει καταφέρει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: