Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Όλα όσα ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς με Ηλιάδη και Μέλισσες στο Diogenis (photos & δηλώσεις)

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα του φετινού χειμώνα, μας υποδέχονται στο σπιτικό τους και μας δίνουν μια μικρή γεύση για το τι μας ετοιμάζουν στο Διογένης studio. Σάκης Ρουβάς, Αγγελική Ηλιάδη και Μέλιsses ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ταράξουν τα νερά της Αθηναϊκής διασκέδασης. Ο χώρος έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στο ιδιαίτερο concept που θα μας παρουσιάσουν, φέρνοντας εικόνες ενός ιδιαίτερου cabaret.
 
Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα του φετινού χειμώνα, μας υποδέχονται στο σπιτικό τους και μας δίνουν μια μικρή γεύση για το τι μας ετοιμάζουν στο Διογένης studio. Σάκης Ρουβάς, Αγγελική Ηλιάδη και Μέλιsses ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ταράξουν τα νερά της Αθηναϊκής διασκέδασης. Ο χώρος έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στο ιδιαίτερο concept που θα μας παρουσιάσουν, φέρνοντας εικόνες ενός ιδιαίτερου cabaret.
rouvas iliadi melisses press diogenis
Ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης έχει αναλάβει την σκηνοθετική πινελιά του προγράμματος έχοντας «μαγειρέψει» πολλές εκπλήξεις για το κοινό που θα πάει να διασκεδάσει μαζί τους. Ο Σάκης Ρουβάς έχει προσέξει ως και την παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε ο κόσμος να μείνει πλήρως ικανοποιημένος όταν θα πάει να τον επισκεφτεί. Και οι τρεις τους μας μαρτύρησαν πως θα τους δούμε σε μουσικά παντρέματα επί σκηνής αλλά και ο καθένας ξεχωριστά θα πειραματιστεί σε διαφορετικά είδη μουσικής που δεν τους έχουμε συνηθίσει. Πιστεύω πως δεν ακούγεται μόνο πολύ ενδιαφέρον αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι!
rouvas iliadi melisses press diogenis
 


Σάκης Ρουβάς
rouvas iliadi melisses press diogenis
Φέτος σας συναντάμε μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τις Μέλισσες σε ένα διαφορετικό concept. Πείτε μας δυο λόγια γι' αυτό...
Είναι ένα ερωτικό Cabaret, με το οποίο αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να μπαίνει ο κόσμος μέσα, να χαλαρώνει, να έρχεται σε επαφή με άλλους ανθρώπους χωρίς περιορισμούς και να γίνουμε όλοι μια παρέα που θα περάσουμε καλά.
Θα δούμε κάτι διαφορετικό στο φετινό σας πρόγραμμα σε σχέση με τις προηγούμενες σας εμφανίσεις;
Φέτος για πρώτη φορά θα έχω στην μπάντα μου και βιολί και μπουζούκι. Δηλαδή θα εμπλουτίσουμε αυτό που ήδη γνωρίζουμε επομένως θα βγάλουμε λίγο διαφορετικό ήχο.
Ο χώρος φέτος είναι λίγο πιο μικρός από την Αρένα που βρισκόσουν τα δύο προηγούμενα χρόνια...
Το Αρένα είναι το πιο μεγάλο κλαμπ που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Έμεινα εκεί δυο χρόνια, άλλαξα τελείως την σκηνή αλλά πλέον ήθελα να κάνω κάτι πιο ζεστό, πιο μικρό, πιο ερωτικό κάτι που δεν μπορούσε να γίνει σε ένα τεράστιο χώρο. Εδώ στο Διογένης studio η ατμόσφαιρα θα είναι πιο «σπιτική».
Το cabaret πόσο οικείο πιστεύετε ότι θα είναι στο κοινό της Αθήνας;
Δεν θέλω να μπερδευτούμε. Μην έχουμε στο μυαλό μας το γερμανικό Cabaret... Εμείς κρατήσαμε τα στοιχεία που μας άρεσαν. Τον ερωτισμό, την αμεσότητα, το ζεστό περιβάλλον δηλαδή που υπάρχει, όχι κάτι άγνωστο στον κόσμο. Προσαρμόζουμε σε αυτή την αίσθηση τις ενορχηστρώσεις των κομματιών αλλά και προσθέτουμε και άλλα καινούριο σε αυτό το ύφος. Φυσικά θα υπάρχει και λαϊκό πρόγραμμα.
rouvas iliadi melisses press diogenis
Έχετε ετοιμάσει κάποιο καινούριο κομμάτι επί σκηνής; Ετοιμάζετε κάτι καινούριο δισκογραφικά;
Ναι, ετοιμάζω ένα καινούριο δίσκο και θα ακούσετε ένα καινούριο τραγούδι επί σκηνής. Τα υπόλοιπα νομίζω θα πρέπει να έρθετε να τα δείτε από κοντά!
 
 
Αγγελική Ηλιάδη
rouvas iliadi melisses press diogenis
Σας συναντάμε φέτος μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τις Μέλισσες επί σκηνής. Πως αισθάνεστε για αυτή την συνεργασία;
Πιστεύω πως θα είναι μια υπέροχη συνεργασία! Ο Σάκης είναι ο Σάκης που όλοι ξέρουμε, θα κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα μαζί. Τις Μέλισσες τις είδα πρώτη φορά και είμαι κατενθουσιασμένη! Έχουν μια εκπληκτική ενέργεια και πάρα πολύ χιούμορ και επειδή συναντιόμαστε όλοι μαζί πάρα πολλές φορές, θα κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα! Περνάμε πολύ ωραία τώρα στις πρόβες και όλο αυτό το πράγμα θα συνεχιστεί και μετά. Ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης με έχει κάνει να ξετυλίξω έναν άλλο μου εαυτό. Γενικά αυτό έχει να κάνει με όλη την παράσταση που έχει ετοιμάσει και με την σκηνοθετική άποψη που έχει.
Θα μας παρουσιάσεις και διαφορετικού είδους κομμάτια φέτος π.χ. πιο pop;
Σαφώς προσαρμόζομαι με βάση τα δικά μου στοιχεία σε αυτά που έχει ετοιμάσει ο Απόλλωνας αλλά και με τον Σάκη θα κάνουμε πολλά πράγματα γιατί συναντιόμαστε πολλές φορές επί σκηνής και κάνουμε τα πάντα.
Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει κάποια νέα δισκογραφική δουλειά; Ακούσαμε πως θα παρουσιάσετε ένα καινούριο κομμάτι.
Θα παρουσιάσω το καινούριο μου τραγούδι, είμαστε σε συζητήσεις για να καταλήξουμε με την Platinum, και επίσης είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη νέα μου συνεργασία. Το καινούριο μου κομμάτι έχει γράψει τη μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη. Θα το ακούσετε live και στο πρόγραμμα εδώ. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ όμορφο και ανυπομονώ να το παρουσιάσω και στον κόσμο!
Η οικονομική κρίση πως σε έχει επηρεάσει; Και την οικογένεια σου αλλά τις τιμές του μαγαζιού εδώ;
Οτιδήποτε περιττό στην ζωή μας αυτή την εποχή έχει κοπεί. Είτε αυτό αφορά το παιδί είτε αφοράει εμένα, τα πάντα! Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όχι μόνο για την δική μου οικογένεια αλλά για όλο τον κόσμο. Το παιδί μου είναι μεγάλο πια και του έχω εξηγήσει ότι για να ζητήσει κάτι, πρώτα πρέπει να ρωτάει «Μαμά έχεις λεφτά για να το πάρουμε;» . Φυσικά όταν είναι κάτι που δεν χρειάζεται, θα του εξηγήσω ότι δεν είναι απαραίτητο και είναι αρκετά μεγάλος έτσι ώστε να το δεχτεί και να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ξοδεύουμε σε άχρηστα πράγματα. Όσο αφορά το μαγαζί, οι τιμές είναι πάρα πολύ προσιτές γιατί η κατάσταση έχει αλλάξει ολοκληρωτικά! Ο κόσμος πλέον θα βγει μια φορά τον μήνα και αν! Εμείς αυτό που θέλουμε είναι, αυτή την μία φορά τον μήνα που θα βγει ο κόσμος να τους κάνουμε να περάσει τόσο όμορφα μαζί μας ώστε να έρθουν και τον επόμενο μήνα.
rouvas iliadi melisses press diogenis
Πως χειρίζεστε την δημοσιότητα; Πόσο, δηλαδή, εύκολο ή δύσκολο είναι όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές της ζωής σου;
Σαφώς τις εύκολες στιγμές τις χειρίζεσαι πολύ πιο εύκολα. Όταν γενικότερα είσαι σε μια καλή φάση της ζωής σου, είσαι πολύ ανοιχτός, πολύ απελευθερωμένος. Δεν είναι το ίδιο όταν όμως περνάς μια δύσκολη φάση, όποια και αν είναι αυτή. Δεν είναι όλα για «κοινή χρήση».
Υπάρχει κάποιο περιστατικό από θαυμαστή σου που να το έχεις ξεχωρίσει στην μνήμη σου;
Είχε έρθει κάποια στιγμή ένα κορίτσι το οποίο είχε κάνει τατουάζ το όνομα μου. Με ξένισε λίγο γιατί βλέπεις πόσο μπορεί ένας άνθρωπος που μπορεί να μην σε ξέρει να σε έχει μέσα του. Είναι πολύ μεγάλο αυτό για εμάς και πολύ σημαντικό να σου δείχνει ο άλλος με έναν τέτοιο τρόπο την αγάπη του.
 


Μέλισσες
rouvas iliadi melisses press diogenis
Πείτε μου δυο λόγια αυτό το ανατρεπτικό σχήμα με τον Σάκη Ρουβά και την Αγγελική Ηλιάδη... Ήταν ένα όνειρο ζωής να συνεργαστείτε με τον Σάκη;
Του Σάκη ήταν μάλλον όνειρο!!! (γέλια) Είναι όντως ανατρεπτικό το σχήμα, πολύ σωστή η λέξη γιατί θα έχουμε από όλα: pop, λαϊκό, rock. Θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί! Και σε ένα φυσικά, ανατρεπτικό χώρο! Έχει αλλάξει ο χώρος, είναι αρκετά πιο cabaret...
Τι διαφορετικό θα δούμε από πέρυσι;
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Τα ίδια θα δείτε, σιγά μην κάναμε πρόβες! (γέλια) Θα χορέψουμε, που συνήθως δεν χορεύουμε γενικά, αλλά τώρα θα το κάνουμε. Θα είμαστε στην σκηνή και με τον Σάκη που αυτό και μόνο είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Ποια είναι η πρόκληση αυτή τη φορά σε σχέση με ότι έχετε κάνει ως τώρα;
Πρόκληση είναι να κερδίζεις τον κόσμο και να φεύγει κάθε φορά με ωραία συναισθήματα. Επίσης πρόκληση είναι να βγει κάτι όμορφο με την συνεργασία μας επί σκηνής. Θα δείξει όμως...
Δισκογραφικά ετοιμάζετε κάτι;
Χαμός στο ίσωμα! Δεν ξέρω αν είναι έτοιμο το κοινό να το ακούσει... Σε λίγες μέρες θα δειγματίσουμε τα νέα κομμάτια του δίσκου . Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει, ελπίζουμε σύντομα . Αλλά να πούμε ότι έχει κυκλοφορήσει ήδη το νέο μας single «Σε θυμάμαι» με τους Duomo και σήμερα βγήκε το νέο video clip με Goin' Through και είναι πολύ hot !
rouvas iliadi melisses press diogenis
Με ποιον άλλο καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε;
Με τον Τζόλε ! Γενικότερα θα θέλαμε με όλους τους παίχτες του Ολυμπιακού, να κάναμε τον ύμνο νούμερο δυο ή έστω μια διασκευή! Γι' αυτό και κόκκινο ντεκόρ!!
Πως σας φαίνεται η φετινή σας αφίσα;
Η φωτογραφία είναι πριν 3 χρόνια από το κλιπ του «Κινέζου». Αλλά όπως λένε ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, οπότε βάλαμε μια φωτογραφία που είναι γκαραντί! Και δεν έχουμε αλλάξει και μέλη όπως βλέπεις... Πάντα η ίδια πεντάδα!
Καλή αρχή λοιπόν!
 
rouvas iliadi melisses press diogenis
Πηγή www.tralala.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: