Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κρυσταλλική μεθαδόνη στο σπίτι της Britney Spears;

 

Ο πρώην μάνατζερ της Britney Spears, που έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της, υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια... της συνεργασίας του με την αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε ανακαλύψει κρυσταλλική μεθαδόνη στο σπίτι της. 

Οι νέοι ισχυρισμοί συμπληρώθηκαν στην αγωγή που είχε καταθέσει το 2009 ο Sam Lutfi εναντίον της 30χρονης ποπ σταρ, κατηγορώντας την για απλήρωτους μισθούςκαι συκοφαντική δυσφήμιση. 

Ο Lutfi είχε, επίσης, μηνύσει και τους γονείς της, οι οποίοι είχαν υποστηρίξει ότι ο Lutfi είχε ναρκώσει με ουσίες την κόρη τους το 2007και είχε κόψει τα καλώδια του τηλεφώνου για να την κρατήσει μακριά από την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κριτής του "X Factor" έχει αρνηθεί ότι έχει συνεργαστεί με τον εν λόγω μάνατζερ και δεν έχει σκοπό να δώσει το «παρών» στην επερχόμενη εκδίκαση της υπόθεσης.
Ο αυτό-αποκαλούμενος, λοιπόν, πρώην μάνατζερ ζητάει από το δικαστήριο να καλέσει ως μάρτυρα για το προ-πενταετίας περιστατικό την ίδια την τραγουδίστρια, ενώ ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποδείξει πως η Britney έκανε χρήση ναρκωτικών εκείνη την περίοδο. 

Ο ίδιος είχε πάει στο σπίτι της με σκύλους που ανιχνεύουν ναρκωτικά και είχε ανακαλύψει κρυσταλλική μεθαδόνη. Μερική ποσότητα από τη ναρκωτική ουσία είχε σκορπιστεί πάνω στο χαλί, εκεί όπου έπαιζαν τα δύο παιδιά της, και ο Lutfi αναγκάστηκε να αντικαταστήσει το χαλί. 

Μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος της Britney Spears δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τις νέες κατηγορίες του Sam Lutfi.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: