Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Tα highlights της συναυλίας του Φοίβου



Αποκλειστικό star.gr: τα highlights της συναυλίας του Φοίβου
 
Αγαπημένα τραγούδια «παντρεμένα» με απίστευτα εφέ και χορευτικά μας περιμένουν απόψε στη μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία! Το star.gr ήταν στην πρόβα τζενεράλε και σας μεταφέρει όσα είδε!
Με… πυροβολισμούς γίνεται η είσοδος του Γιώργου Μαζωνάκη στη σκηνή, με τις τρύπες από τις σφαίρες να γράφουν στην τεράστια led οθόνη τη λέξη «ΜΑΖΩ» και τον τραγουδιστή να εμφανίζεται με αυτοκίνητο στη σκηνή, υπό τους ήχους της επιτυχίας «Το Gucci Φόρεμα».
Μηχανοκίνητος, όμως, θα βγει και ο Νίνο, με τρεις μεγάλου κυβισμού μηχανές να τον συνοδεύουν σε ένα από τα τραγούδια του. Λίγο αργότερα, στο «Απόψε Δεν Πάμε Σπίτι», το μπαλέτο θα αράξει στην τεράστια ακρογιαλιά που θα εμφανιστεί στη γιγαντοοθόνη, μετατρέποντας τη σκηνή σε απέραντο beach party με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Εντυπωσιακό χορευτικό στο «Γειά» της Δέσποινας Βανδή, η οποία θα εμφανιστεί με φούξια κοντό φόρεμα και αστραφτερά ψηλοτάκουνα.
Μπαλόνια και χαρούμενη διάθεση στο «Κοσμοθεωρία» για την Έλλη Κοκκίνου, η οποία στη συνέχεια θα πάρει ντουντούκα και θα φωνάξει «Ερωτεύτηκα», παρουσία… αστυνομικών με κράνη και ασπίδες αλά ΜΑΤ!
Ημίγυμνοι χορευτές που θα βγουν μέσα από ένα κλουβί θα εμφανιστούν στο «Κάτι» της Καίτης Γαρμπή, η οποία θα συνεχίσει έχοντας τέσσερις χορεύτριες ντυμένες στα λευκά και με περίτεχνα καπέλα. Στο μεταξύ, ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, θα τραγουδήσει με τέσσερα «καυτά» κορίτσια, σε μια spicy εμφάνιση με «καυτά» μαύρα σορτσάκια.
Την προσοχή του Θάνου Καλλίρη στο «Κάποιο Καλοκαίρι» θα κλέψει μια μπαλαρίνα, ενώ σε μια εντυπωσιακή αιθέρια ύπαρξη θα πει ο TUS «Χόρεψε Μωρό Μου».
Φορώντας μαύρη τουαλέτα και με χορεύτριες στα κόκκινα θα εμφανιστεί η Μαντώ, την ώρα που ηΆντζελα Δημητρίου θα τραγουδήσει με… δημοσιογράφους και παπαράτσι να την «πολιορκούν»!
STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: