Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Chris Brown:Η κακοποιημένη Rihanna έγινε τατουάζ στο λαιμό του;


Κι όχι τίποτα άλλο μα ο ίδιος ήταν ο θύτης!!!
Θύελλα σχολίων έχει προκαλέσει το νέο τατουάζ του Κρις Μπράουν που ο νεαρός ράπερ αποκάλυψε κατά τα διάρκεια  εκδήλωσης στο Λας Βέγκας.
Το τατουάζ απεικονίζει μια γυναίκα χτυπημένη, με μελανιές και σκισμένα χείλη. Οι συγκρίσεις δεν άργησαν να γίνουν και οι φήμες που θέλουν το τατουάζ να παρουσιάζει την πρώην αγαπημένη του, Ριάνα, μετά τον ξυλοδαρμό της από αυτόν το 2009 οργιάζουν. .
 
 
Το νέο τατουάζ του Κρις Μπράουν. Στην πάνω φωτογραφία, αριστερά το τατουάζ και δεξιά η φωτογραφία της Ριάνα που είχε διαρρεύσει στο ίντερνετ λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό της
 
Ωστόσο, η διάψευση ήρθε αμέσως από τον εκπρόσωπό του τραγουδιστή. “Το τατουάζ αναπαριστά ένα κρανίο που σχετίζεται με την μεξικάνικη γιορτή της Ημέρας των Νεκρών, και επίσης υπάρχει σαν σχέδιο από την εταιρεία καλλυντικών MAC”αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση και συνεχίζει: “Δεν είναι η Ριάνα ή κάποια κακοποιημένη γυναίκα όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε”.
 
Το σχέδιο το οποίο ενέπνευσε τον Κρις Μπράουν να κάνει αυτό το τατουάζ σχετίζεται με την Ημέρα των Νεκρών, μια μεξικάνικη γιορτή
 
Το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί πάντως να διατηρεί επαφές -με τελευταία απόδειξη το φιλί που έντάλλαξαν οι δυο τους στα Μουσικά Βραβεία MTV πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα, η Ριάνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τέλος Αυγούστου στην εκπομπή της  Όπρα Γουίνφρεϊ δήλωσε πώς ακόμα τρέφει συναισθήματα γι' αυτόν, χαρακτηρίζοντάς τον ως “τον έρωτα της ζωής της”.

 
Πηγή:yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: