Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η Rihanna την πέφτει στον Robert Pattinson

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί στενά τον Robert Pattinson, από την στιγμή που η αγαπημένη του Kristen Steward "πιάστηκε" να αγκαλιάζει σφιχτά τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders. Μεγαλύτερες πιθανότητες να τον πλησιάσει το συντομότερο από όλους μας έχει η Rihanna.
Φήμες λένε και το OK!Magazine το υπογράφει ότι η Rihanna φλερτάρει με τον Robert Pattinson, ώστε να του φτιάξει λίγο την διάθεση μετά την δημοσίευση φωτογραφιών της αγαπημένης του Kristen Steward σε τρυφερές στιγμές με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε τελετές απονομής βραβείων. Η Ριρί πάντα τον έβρισκε "νόστιμο", αλλά δεν είναι από τις κυρίες που μπαίνουν ανάμεσα στα ζευγάρια. Όταν ο Pattinson χώρισε, βρήκε το τηλέφωνό του από μια κοινή τους φίλη και άρχισε να του στέλνει αστεία και σέξι μηνύματα για να του φτιάξει την διάθεση. Αρχικά ο Robert νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. Τελικά εκείνη τον έπεισε για το ποια είναι, αλλά εκείνος, βαθιά στεναχωρημένος, επιμένει (ακόμα;) να της αντιστέκεται.

Η Stewart, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, πάντως δεν δείχνει να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Τον πήρε τηλέφωνο και επιμένει να συναντηθούν.
Το ντέρμπι Rihanna - Kristen όλις άρχισε και ήδη η Riri έχει μαζί της τους φίλους του Robert.

Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: