Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Μπιγιονσέ: Θέλω ν'αφήσω το σημάδι μου στον κόσμο


Μπιγιονσέ: Θέλω ν'αφήσω το σημάδι μου στον κόσμο

Την πρόθεση της να κάνει κάτι σπουδαίο για τους άλλους εξέφρασε η σούπερ σταρ σε συνέντευξη της στο CNN με αφορμή τα γυρίσματα του τελευταίου της βίντεο κλιπ για το σινγκλ "I Was Here" σε εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών, ενώ δώρισε το κομμάτι στην Παγκόσμια Ημέρα Φιλανθρωπίας που γιορτάζεται στις 19 Αυγούστου.





Μπιγιονσέ: Θέλω ν'αφήσω το σημάδι μου στον κόσμο
Η Μπιγιονσέ (Beyonce) θέλει να εμπνεύσει τον κόσμο να κάνει τη διαφορά. "Με προσέλκυσε ιδιαίτερα η διάδοση αυτής της ξεχωριστής μέρας", είπε στον παρουσιαστή Άντερσον Κούπερ (Anderson Cooper):

"Έμαθα ότι 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή του βοηθώντας τους συνανθρώπους τους στη Βαγδάτη και σκέφτηκα ότι θα ήταν απίστευτο να βγάλουμε κάτι θετικό απ' αυτό και να προσπαθήσουμε να εμπλέξουμε τον κόσμο στο να κάνει σπουδαία πράγματα για κάποιον άλλον.
Το "I Was Hereλέει ότι θέλω ν' αφήσω το αποτύπωμα μου στην άμμο του χρόνου και ότι το ν' αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο είναι βασικά αυτό που ονειρευόμαστε. Όλοι θέλουμε να ξέρουμε ότι η ζωή μας είχε κάποιο νόημα και ότι κάναμε κάτι για κάποιον άλλον και ότι σκορπίσαμε γύρω μας θετικότητα, ανεξάρτητα αν ήταν πολύ ή λίγη.
Έτσι, το τραγούδι αυτό είναι ιδανικό για την Ημέρα Φιλανθρωπίας. Και πιστεύω ότι για τα Ηνωμένα Έθνη, το να θέλεις να εμπλέξεις όλο τον κόσμο ήταν κάτι σημαντικό και αυτό είναι που αντιπροσωπεύω".
e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: