Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Επειδή καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης Πούτιν «Ηθικολόγος τσούλα» η Μαντόνα!

Η Μαντόνα αποτελεί την πιο προκλητική ποπ περσόνα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά παρόλο που είναι αυτή που συνήθως ασκεί κριτική σε όλους και σε όλα, ο… «δάσκαλός» της βρέθηκε στη Ρωσία. 


Πρόσφατα έδωσε συναυλία στη Μόσχα έχοντας κάνει τατουάζ στην πλάτη το όνομα του συγκροτήματος Pussy Riot, τρία μέλη του οποίου έχουν περάσει από δίκη και αναμένουν την ετυμηγορία των δικαστών, επειδή βλασφήμησαν εναντίον του ανώτατου θρησκευτικού άρχοντα της Ρωσίας και εναντίον του Πούτιν. 

Χωρίς να χάσει χρόνο, καταφέρθηκε κι εκείνη με τη σειρά της εναντίον του Ρώσου προέδρου και... ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας βιάστηκε να την «επιπλήξει». 

Χαρακτηρίζοντάς την «ηθικολόγο τσούλα» μέσω Twitter, το «δεξί χέρι» του Πούτιν, Ντιμίτρι Ρογκόζιν έγραψε τα εξής: «Καθώς περνούν τα χρόνια, κάθε πρώην τσ. προσπαθεί να μας κάνει μάθημα γύρω από την ηθική». 

Επιπλέον, η Μαντόνα σύγχυσε τους πολιτικούς αξιωματούχους της Ρωσίας, διαλαλώντας ότι θα υποστηρίξει και θα προωθήσει τα δικαιώματα των γκέι, κατά τη συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη. Η στήριξη των γκέι και των δικαιωμάτων τους στην πόλη θεωρείται προπαγάνδα και αντιμετωπίζεται ως αδίκημα. Όσο για την ίδια την ομοφυλοφιλία, είναι καταδικαστέα, όπως άλλωστε στις περισσότερες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και στα Βαλκάνια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: