Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αναγνωρίζετε την πασίγνωστη τραγουδίστρια;


Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας δεν πέρασε εύκολα παιδικά χρόνια και αγωνίστηκε πολύ για να κατακτήσει όσα έχει σήμερα. Σήμερα είναι μια από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και κάθε της εμφάνιση συζητιέται.
Έχει δουλέψει στο πλάι των μεγαλύτερων Ελλήνων star και έχει το δικό της φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά.




Γεννήθηκε στη Γεωργία και ξεκίνησε να τραγουδά από πέντε ετών, για έξι χρόνια ήταν βασική τραγουδίστρια σε παιδικά συγκροτήματα, ενώ έχει λάβει και πολλές διακρίσεις σε παιδικά φεστιβάλ τραγουδιού.
Πρόκειται για την Τάμτα, η οποία κάθε άλλο παρά συνηθισμένη ζωή έχει ζήσει. Έγινε μαμά πολύ μικρή, μόλις στα 15 της χρόνια και στα 21 της ήρθε στην Ελλάδα, χωρισμένη με ένα παιδί. Η ίδια θεωρεί την κόρη ό,τι πολυτιμότερο έχει στη ζωή της και τώρα πια που η Άννι είναι πλέον 16 χρονών, οι δυο τους βγαίνουν μαζί! Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση η κόρη της να γίνει μητέρα σε τόσο μικρή ηλικία όσο εκείνη.
       Γνωστή άρχισε να γίνεται στη χώρα μας από την συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι Super Idol, όπου πήρε τη δεύτερη θέση. Μετά η τύχη της άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει και η ντροπαλή ως τότε Τάμτα Γκοντουάτζε, όπως είναι το πλήρες όνομα της, άρχισε να ανθίζει. Η καριέρα της στο τραγούδι άρχισε να απογειώνεται και το στυλ της να εξελίσσεται.



Αυτή τη στιγμή, αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το ιδιαίτερο στυλ της και οι συνεχείς αλλαγές στην εμφάνισή της. Η Τάμτα κάνει μόδα ό,τι επιλέγει να φορέσει. Είναι ανατρεπτική, χαριτωμένη και διατηρεί αυτή την παιδική αθωότητα που είχε και στην παιδική της φωτογραφία. Είναι αυθόρμητη και ξέρει να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες της ζωής, χωρίς να χάνει ούτε για μια στιγμή το χαμόγελό της…Ίσως επειδή, αν και μόλις έχει περάσει τα 30, έχει ζήσει ήδη πάρα πολλά…
ENTER-TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: