Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ένας χρόνος από το θάνατο της Amy Winehouse (video)




 

 

 

Ναρκωτικά και αλκοόλ οδήγησαν στο μοιραίο τέλος

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο της Amy Winehouse. Στο άκουσμα της είδησης ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο σε ηλικία μόλις 27 ετών όλοι πάγωσαν. 

Τα προβλήματα της τραγουδίστριας με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν γνωστά ενώ αντιμετώπιζε κι ένα πρόβλημα με την καρδιά της. Για το σύντομο όμως της ζωής της, άφησε πίσω της απίστευτες μουσικές και τραγούδια για να κρατάνε συντροφιά στους θαυμαστές της. Οι δίσκοι της έγιναν πλατινένιοι κι εκείνη μία ακόμα σταρ στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Άφησε πίσω της τους γονείς της και τον αδελφό της. Ο πατέρας της μέσα από το θάνατό της κατάφερε να βοηθήσει πολύ κόσμο που δίνει «μάχη» με τις εξαρτήσεις του. Ίδρυσε το Ίδρυμα Amy Winehouse και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο δολάρια, ενισχύοντας αρκετά φιλανθρωπικά έργα. Μάλιστα σε συνεργασία με την Ορχήστρα Jazz μουσικής της Νέας Ορλεάνης προσπαθούν να δημιουργήσουν κέντρα όπου τα παιδιά θα μπορούν να πηγαίνουν και να μαθαίνουν μουσική.


 


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: