Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εξαλλη η Τζάνετ Τζάκσον με την κόρη του Μάικλ


Εξαλλη η Τζάνετ Τζάκσον με την κόρη του Μάικλ


Θεία και ανιψιά δεν περνάνε την καλύτερη φάση τους, αφου τα δημοσιεύματα τις θέλουν να διαφωνούν έντονα για τις καλλιτεχνικές κινήσεις της Πάρις...






Εξαλλη η Τζάνετ Τζάκσον με την κόρη του Μάικλ
Η Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) φάινεται ότι είναι σε ρήξη με την οικογένειά της για το νέο ρόλο της ανιψιάς της, Πάρις (Paris).
Η 14χρονη πλέον κόρη του Μάικλ Τζάκσον θα παίξει στο φιλμ που θα προβληθεί το 2014 με τίτλο Lundon's Bridge and the Three Keys.

Η αδελφή του Μάικλ, η Τζάνετ, είναι συμφωνα με τα δημοσιεύματα έξω φρενών με αυτή την απόφαση, και ισχυρίζεται ότι η μικρή πρέπει να εκμεταλλευτεί την ηλικία της όσο μπορεί!
"Νιώθει ότι αυτό είναι εναντιον των επιθυμιών του Μάικλ που ήθελε να κρατήσει τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να γίνουν 18" γράφει το Us Weekly.
"Η Τζάνετ θεωρεί ότι η Πάρις πρέπει να χαρει την εφηβεία της και να πάει στο κολλέγιο", ενώ η ίδια η Πάρις από την άλλη, ψάχνει ακόμη περισσότερους ρόλους για να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.
Το Lundon's Bridge and the Three Keys βασίζεται σε μία εφηβική σειρά γραμμένη από τον Ντένις Κρίστεν (Dennis H. Christen), και αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που έγινε δελφίνι, έναν έφηβο που έγινε μύγα-δράκος και μία τσούχτρα που μεταμορφώθηκε σε νεράιδα....

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: