Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Nammos: Ο Ρέμος, οι δεκάδες σαμπάνιες και το μενού των 250 ευρώ!

Των Διονύση Θανάσουλα- Πέτρου Στεργίου

Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, εκδότες, μοντέλα και κοσμικοί τραγούδησαν «κομμένα πια τα δανεικά» στην Ψαρρού που γέμισε ασφυκτικά ελέω κρίσης.



Επιδρομή επωνύμων, συνωστισμός, δεκάδες θαλαμηγοί από τις οποίες εκτοξεύτηκαν βεγγαλικά και το απαραίτητο glam συνέθεσαν το σκηνικό που στήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην πιο διάσημη παραλία της Μυκόνου, την Ψαρρού.

Μόνο που οι τυχεροί θαμώνες έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να απολαύσουν τον Αντώνη Ρέμο, αφού το μενού για κάθε άτομο ήταν 180 ευρώ χωρίς το φαγητό. Αν δηλαδή ένα ζευγάρι έτρωγε κι άνοιγε ένα μπουκάλι κρασί- το οποίο χρεωνόταν, όπως ακούστηκε, 140 ευρώ- ήθελε 500 ευρώ για να ζήσει την ονειρική βραδιά στο Nammos.



Το «πριγκιπάτο» της Μυκόνου υποδέχτηκε τον Αντώνη Ρέμο, σε μια βραδιά, που όπως αναμενόταν, δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνη του 2009 και τα μεθεόρτιά της, με τον ΣΔΟΕ να εφορμά την επομένη μετά από εντολή ισχυρού τότε πολιτικού.

Ο τελευταίος, όπως ειπώθηκε και γράφτηκε, ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι η αδερφή του δεν κατόρθωσε ποτέ να δει τον Ρέμο, παρόλο που είχε κλείσει τραπέζι και «ξέσπασε» πάνω στον Ζαννή Φρατζέσκο, τον Κωνσταντή Κουσαθανά και τον Σάμι Ιμπραήμ.

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ απέφερε ένα τεράστιο πρόστιμο στους τρεις συνεταίρους, οι οποίοι χτες το βράδυ είδαν κάποιους ισχυρούς του χρήματος, δεκάδες κοσμικούς και πλήθος κόσμου να καταφτάνουν στο βασίλειό τους.



Εφοπλιστές, όπως ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης που μαζί με την παρέα του κάθισε σε ένα ακριανό τραπέζι, ο κ. Κρίτων Λεντούδης και κάποιοι ακόμη πλοιοκτήτες, ο Θοδωρής Κυριακού, η Τζίνα Αλιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, γόνοι γνωστών οικογενειών και κοσμικές παρουσίες όπως η κυρία Μαρίνα Βερνίκου που έδωσε το «παρών», μαζί με τον σύζυγό της κ. Μίλτο Καμπουρίδη και φίλους τους από την Αίγυπτο, ο Σάμι Φάις με τον Πάνο Ζήνα αλλά και η Δέσποινα- πάω παντού- Μοιραράκη συνέρρευσαν στα πρώτα τραπέζια για να απολαύσουν τον Ρέμο.

Οι σαμπάνιες έρευσαν άφθονες με τις ροζ Moet να έχουν την τιμητική τους, ο Αντώνης βγήκε μέσα σε μια βροχή από πυροτεχνήματα με το «Είναι στιγμές» και τραγούδησε μέχρι το πρωί κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα ενώ κανείς δεν τόλμησε να ανοίξει μια 60λιτρη Armand De Brignak η οποία στον κατάλογο του Nammos τιμάται 120.000 ευρώ!



Εντύπωση έκανε η απουσία γνωστών ονομάτων όπως του κοσμηματοπώλη κ. Κώστα Καίσαρη και του επιχειρηματία κ. Βασίλη Θεοχαράκη οι οποίοι παρόλο που βρισκόντουσαν στο νησί, δεν έδωσαν το παρόν στο πάρτυ του Ρέμου, ακολουθώντας πιο χαμηλούς τόνους.

πηγή zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: