Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Έδιωξαν την Lady Gaga από bar στην Αυστραλία!

Έδιωξαν την Lady Gaga από bar στην Αυστραλία!
   H Lady Gaga γιόρτασε την 4η Ιουλίου, με ένα έκρηκτικό live party στο Northcote Social Club στην Μελβούρνη, κατά την διαμονή της στην Αυστραλία για συναυλίες.   
H Lady Gaga γιόρτασε την 4η Ιουλίου, με ένα έκρηκτικό live party στο Northcote Social Club στην Μελβούρνη, κατά την διαμονή της στην Αυστραλία για συναυλίες.
Όμως πριν από αυτή την "άγρια" βραδια, ο ιδιοκτήτης ένος άλλου bar είχε ζητήσει από την Lady Gagaκαι την παρέα της να αποχωρίσουν από το μαγαζί του! Συγκεκριμένα, η Lady Gaga είχε αποφασίσει να γιορτάσει το τέλος του σκέλους της περιοδείας της στην Αυστραλία, κάνοντας μια μίνι συναυλία στοCherry Bar της Μελβούρνης.
Η Gaga και η ομάδα της βρέθηκαν στο εν λόγω bar, χωρητικότητας 200 ατόμων και διαπραγματεύτηκαν αυτή την πρόταση με τον ιδιοκτήτη. Εκείνος απάντησε θετικά, βάζοντας όμως έναν όρο: Να εγκαταλείψει η Lady Gaga την σκηνή στις 9 το βράδυ γιατί στην συνέχεια υπήρχει προγραμματισμένη εμφάνιση από την τοπική μπάντα Jackson Firebird!
O ιδιοκτήτης James Young ήταν ανένδοτος σε αυτή την επιλογή και η ομάδα της Gaga δεν ήθελε να διακόψει "ακαριαία" το party, πριν ακόμα εκείνο ξεκίνησει! Τελικά το party-συναυλία μεταφέρθηκε στο Northcote, από όπου η Lady Gaga μας έδωσε τα ανάλογα φωτογραφικά ντοκουμέντα!

GagaFourth

Δεν υπάρχουν σχόλια: