Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να σώσω τον γάμο μου»


Τι εξομολογείται η Katy Perry στην αυτοβιογραφική ταινία της

Για τις «μάχες» που έδωσε για να σώσει τον γάμο της και για τις θυσίες που έκανε μιλάει η Katy Perry στην ταινία για την ζωή της «Katy Perry: Part of Me».

Μπορεί ο γάμος της με τον Russell Brand να κατέρρευσε όμως εκείνη ως επαγγελματίας δεν άφησε τους θαυμαστές της να το αντιληφθούν στις συναυλίες της.

Όμως στο ντοκιμαντέρ για την ζωή της με τίτλο «Part of Me» η τραγουδίστρια ξεσπά σε κλάματα και δυσκολεύεται να μιλήσει για το πόσο προσπάθησε να κατανοήσει τα προβλήματα στη σχέση της και να τα ξεπεράσει.



Η ταινία, που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της το 2011, δείχνει την τραγουδίστρια με τον αγαπημένο της Russel να είναι αρχικά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Όμως, οι υποχρεώσεις της Katy στις συναυλίες της, τους κρατούν μακριά και οι δυο τους δεν περνάνε πια τόσο χρόνο μαζί. Τα πράγματα γίνονται δύσκολα κι εκείνη απελπίζεται κάτι που αποτυπώνεται και στο φακό.



Επίσης στην ταινία εξομολογείται ότι εκείνη είναι συνέχεια με μία βαλίτσα στο χέρι και κάνει τα περισσότερα ταξίδια για να βρεθεί κοντά του ενώ αποκαλύπτει ότι βλέπουν τελείως διαφορετικά το θέμα της οικογένειας.

Σε άλλο σημείο η Katy είναι απελπισμένη επειδή θα περάσουν αρκετές μέρες μέχρι να τον ξαναδεί.



Τέλος η τραγουδίστρια μιλάει για τις θυσίες που έκανε σε αυτή τη σχέση και για το πόσο σημαντική ήταν για την ίδια.

«Ο γάμος είναι ένα όνειρο αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Έκανα ό,τι μπορούσα για να σώσω τον γάμο μου αλλά και πάλι απέτυχε».





Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: