Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σάιμον Κάουελ: Η Μπρίτνεϊ είναι ντροπαλή

Σάιμον Κάουελ: Η Μπρίτνεϊ είναι ντροπαλή

Ενα μυστήριο περιβάλλει την νεαρή τραγουδίστρια, και είναι αυτό που γοήτευσε τον κο X Factor και τον έκανε να την πλησιάσει!Σάιμον Κάουελ: Η Μπρίτνεϊ είναι ντροπαλήΟ Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) δήλωσε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears)έχει βάλει σκοπό να αποδείξει σε όλους ότι κρύβει περισσότερα από όσα νομίζει ο κόσμος.
Οι δυο τους συνεργάζονται στο πάνελ του X Factor κι εκείνος παρατηρεί τις αντιδράσεις της από κοντά πολύ τακτικά. Με αφορμή αυτή τη συνεργασία, δήλωσε για εκείνη, ότι παρόλο που έχει περάσει πολλα, είναι μαχήτρια
“Δεν είναι στο πρόγραμμα απλώς για να είναι η... Μπρίτνεϊ" είπε στο περιοδικό People. "Eίναι εκεί για να αποδείξει ότι κρύβει κι άλλα χαρίσματα, έχιε ικανότητες, και μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά πολύ καλά. Εχει πάρει το ρόλο της πολύ σοβαρά". Πρόσθεσε μάλιστα ότι έχει γοητευτεί από την προσγειωμένη προσωπικότητά της.

“Είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί όταν κάποιος έχει κάνει και εχει περάσει τόσα στην καριέρα και τη ζωή της, όταν είναι δημόσιο πρόσωπο, νομίζεις ότι θα έχει και αυτοπεποίθηση... αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ντροπαλή. Υπάρχει ένα μυστήριο που την περιβάλλει, και νομίζω ότι αυτό είναι που με τράβηξε κοντά της από την αρχή” δήλωσε ο Κάουελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: